Jente en Jasmijn winnen fotowedstrijd StEK

Geschreven op

Woensdag 7 september kregen de brugklasleerlingen van de themaklas Kunst een workshop van de gerenommeerde vakfotograaf Bert Visser.

Daarnaast werden ze uitgedaagd om een kunstfoto te maken van een gebouw of iets belangrijks in Ermelo: Maak van iets gewoons in Ermelo iets bijzonders door jouw ogen. De Stichting Ermelo’s Kunstcollectief (StEK) organiseert deze fotowedstrijd in het kader van “Ermelo 50 jaar zelfstandig”.

Een jury heeft de foto’s beoordeeld en het was niet gemakkelijk om de winnaars te kiezen. Vandaag maakte Bert Visser in StEK de winnaars bekend. De foto’s van Jasmijn Schraven (AH12) en Jente van Kleef (AH14) vielen in de prijzen. Hun foto’s worden vergroot en krijgen een prominente plek bij de tentoonstelling “Ermelo 50 jaar zelfstandig”.

Vandaag konden de leerlingen alvast de andere kunstwerken bekijken en beoordelen. Op 30 september wordt om 17.00u de tentoonstelling feestelijk geopend. Benieuwd naar de foto’s van Jente en Jasmijn en de werken van andere kunstenaars? Kom langs bij StEK aan de Stationsstraat 72A in Ermelo. Welkom!

 

 

 

Naar het overzicht