Informatieve avond over social media en pubers

Geschreven op

Op 18 oktober was er op school een ouderavond van de gezamenlijke ouderraden van vmbo Putten, vmbo Ermelo en Atheneum/havo van Ermelo. Het thema van de avond was ‘Social media en pubers’. De de flinke opkomst van zo’n 200 mensen laat zien dat het onderwerp leest.

Na de opening van de avond lieten acteurs van theater Helder op ludieke wijze zien waar menig ouder, maar ook waar menige puber mee worstelt als het om dit onderwerp gaat. Inhoudelijk werd het thema verder uitgediept door mediapedagoog Katja Verhagen. Zij zorgde voor een stukje basiskennis, maar ook voor begrip voor de zoektocht die de puber doormaakt en de rol die social media hierin speelt. Een PowerPoint was de basis van haar verhaal en de vraag kwam of deze later nog eens bekeken kon worden. U kunt deze PowerPoint dus bekijken door op deze link te klikken.

De ouderraad sloot de avond af met dank aan alle acteurs en met een oproep aan ouders om zich beschikbaar te stellen voor de ouderraad, omdat er een aantal aftredende leden zijn. U vindt de mailadressen op de website.

Naar het overzicht