Hoera, 649 leerlingen geslaagd

Geschreven op

Vandaag, donderdag 4 juni, hebben alle eindexamenleerlingen te horen gekregen of ze al dan niet geslaagd zijn. Door de corona-crisis is het examenjaar heel anders verlopen dan we bij start van dit schooljaar voor ogen hadden.

Geen feestelijke laatste lesdag, geen afsluitend gala, geen uitje met de examenklassen, niet de sfeer van een volle gymzaal met examentafeltjes kunnen ervaren en nog veel meer wat een examenjaar juist zo speciaal maakt. Het eindexamen moest dit jaar beperkt blijven tot het schoolexamen.

 

In de maand mei hebben veel leerlingen nog schoolexamens kunnen afsluiten en/of kunnen herkansen. Vandaag heeft de mentor via een Teams-verbinding zijn/haar leerlingen persoonlijk op de hoogte gebracht van de uitslag. Maar liefst 649 leerlingen konden de vlag met de schooltas gaan uithangen. Leerlingen die nog niet geslaagd zijn, kunnen binnenkort maximaal 2 resultaat-verbeteringstoetsen maken om zo alsnog proberen te slagen. Deze leerlingen wensen we veel succes met de voorbereiding van deze RVT.

 

In juli zijn de diploma-uitreikingen. We zullen binnenkort laten weten hoe we deze gaan organiseren.

 

 

Naar het overzicht