Herzlichen Glückwunsch zum Goethe-Zertifikat

Geschreven op

 

Wij zijn erg trots op deze kanjers. Net voor de vakantie konden wij eindelijk nog de welverdiende Goethe-Zertifikate uitreiken. Dit jaar hebben wij onder het genot van “Kaffee und Kuchen” er zelfs twee keer een feestje van gemaakt.

Een heel jaar lang hebben de leerlingen extra energie en tijd in de Duitse taal gestoken. In een extra lesuur hebben zij hun spreek- schrijf- luister- en leesvaardigheid getraind en versterkt. Voor het tweede jaar op rij op drie verschillende niveaus: B1, B2 en C1. Allemaal mooie hoogwaardige niveaus, met C1 als absolute toppunt. De B1- en B2-leerlingen gaan volgend jaar zelfs door om nog verder te kunnen groeien. Toppers, dus!

 

Beste leerlingen,

In Corona tijden vergt dit extra discipline. Wat knap dat jullie er alsnog voor zijn gegaan. Dat is echt een bijzondere prestatie. Maar jullie inzet is beloond. Jullie hebben nu een mooi diploma op zak dat lang niet iedereen heeft kunnen behalen. Es kann euch später Tür und Tor öffnen auf eurem weiteren Lebensweg.

 

Veel succes verder en van harte gefeliciteerd!

 

Op de foto’s zijn te zien (op alfabetische volgorde): Isa Disselkoen, Saskia van de Kraats, Wouter Priem, Edwin Roeleveld, Maarten Schrijver, Daniël Snaterse, Björn Voskes, Alicia Wolbers en Lianne van Zelderen. Meneer Kromdijk (afdelingsdirecteur bovenbouw) en mevrouw Ten Heuvel (docent Duits).

 

Niet op de foto: Jelleke Luijt (geslaagd voor het B2-examen. Super, Jelleke.) Anne-Batice Moraal (geslaagd voor het onderdeel “Sprechen” op C1 niveau. Een mooie prestatie.) Noah Noordermeer en Emma van ’t Ende (Wij wachten nog op het resultaat. Noah en Emma hebben vanwege Corona-omstandigheden het examen later moeten maken. Top, dat jullie dit alsnog hebben doorgezet.)

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht