Groevenbeek ontvangt zilveren certificaat ECO-schools

Geschreven op

Dinsdag 9 oktober was namens de organisatie ECO-schools dhr. Hak van Nispen op Groevenbeek om het zilveren certificaat uit te reiken. Groevenbeek heeft vanaf 2016 het bronzen certificaat reeds in haar bezit. Onze school dankt deze ‘upgrade’ aan de verschillende activiteiten en projecten die worden georganiseerd in het kader van verduurzaming van de school. Yara en Niamh mochten namens de leerlingen het zilveren certificaat in ontvangst nemen.

Dhr. Hak van Nispen complimenteerde Groevenbeek met de manier waarop zij actief is in de school. Bij de acties is namelijk een grote groep leerlingen betrokken. Alle 3 de afdelingen hebben een eigen ECO-raad. Daarnaast zijn ook het management en een grote groep docenten betrokken bij de bewustwording van verduurzaming.

Om in aanmerking te komen voor de groene vlag van ECO-schools moet Groevenbeek nog 2 stappen zetten. Een nog breder draagvlak creëren binnen en buiten de school en onze slogan ‘Groen – Groener – Groevenbeek’ moet onderdeel uitmaken van het dagelijkse schoolleven.

 

>> kijk ook op de site van ECO-schools

 

Naar het overzicht