Gezellige sfeer tijdens lesnacht vmbo

Geschreven op

De klassen 3 en 4 hebben van donderdag op vrijdag de hele nacht vrijwillig lessen gevolgd voor het goede doel Stichting Charis.  Hun prestatie werd gespronsord door familie en vrienden waarmee ze zo een mooi bedrag konden inzamelen. Het 'bubble voetbal' werd gesponsord door het bedrijf NL Bubbel Voetbal uit Houten. Een mooie geste.

De leerlingen hebben zich gedurende de nacht uitstekend vermaakt met workshops zoals koken, gamen, bordspellen, torens bouwen van spekjes en spaghettistokjes, 10 tellen in de rimboe, bubble-voetbal, bewegen op muziek en tafeltennis/blind badminton. Tussen de workshops door zaten we gezellig in het Atrium waar de DJ's er een echt feestje van maakten; er werd zelfs regelmatig gedanst.

Sommige leerlingen hadden het rond 3.00 uur erg zwaar om wakker te blijven en een paar leerlingen zijn zelfs (stiekem) in slaap gevallen. De nacht werd afgesloten met een gezamenlijk dansje (108 leerlingen) die ze hadden geleerd in 1 van de workshops, gevolgd door een ontbijtje.

De sfeer was erg goed! Het was mooi om de leerlingen eens in een hele andere situatie te zien. En een prachtige opbrengst: €6.480,91 

Een super lesnacht.

 

>> klik hier voor de foto's in het album

 

Naar het overzicht