Gezellige sfeer bij open huis vmbo Ermelo

Geschreven op

Maandag 16 januari was het eerste open huis van Groevenbeek. De deuren van de afdeling vmbo Ermelo stonden na 3 jaar weer open voor de leerlingen van de basisschool en hun ouders/verzorgers. Ruim 1000 bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om de school van binnen te zien, deel te nemen aan activiteiten, in gesprek te gaan met leden van de schoolleiding of van het ondersteuningsteam, gezellig een kopje koffie te drinken en vooral om de sfeer van de school te proeven.

In de lokalen konden de leerlingen meedoen met uiteenlopende lesopdrachten. Bij natuurkunde was er een practicum, in de gymzaal was er bijvoorbeeld trampolinespringen, bij maatschappijleer een quiz, bij economie & ondernemen was er een veiling en bij groen konden de leerlingen op de foto met hun leukste dier. En in de aula was een informatiemarkt waar de bezoekers met hun vragen terecht konden.

We kijken terug op een drukke en gezellige avond. Maandag 23 januari staan de deuren open van de afdeling vmbo Putten. Maandag 30 januari is het open huis van de afdeling tweetalig vwo/atheneum/havo.

 

>> Klik hier voor de foto's die gemaakt zijn bij de afdeling Groen

 

 

 

Naar het overzicht