Gala 2019 is 'kijken en bekeken worden'

Geschreven op

De kaarten voor het jaarlijkse schoolgala waren in een mum van tijd uitverkocht. Ruim 450 leerlingen waren woensdag 20 februari afgekomen op het schoolfeest van het jaar. Op de Paul Krugerweg stond een lange file, die werd gepasseerd door 2 brandweerauto's met zwaailicht en sirene. Er bleek gelukkig geen brand te zijn. Nee, enkele dames hadden de brandweerauto's als taxi ingezet om zich bij de ingang van de school te laten afzetten.

De leerlingen hadden kosten nog moeite gespaard om er feestelijk uit te zien. Bij navraag bleken met name 'de dames' minstens 2 uur nodig te hebben gehad om alles te stylen. Via de rode loper werden ze als sterren binnengehaald. Met hoge hakken over de walk of fame was voor sommigen overigens nog een flinke uitdaging.Daarna kon het 'kijken en bekeken worden' beginnen.

De aula werd gevuld met eigentijdse popmuziek, sfeervolle disco-lights en dansende leerlingen. In het atrium waren gezelschapsspelen voor wie de beat van de bassen even wilde ontlopen. Ze konden zich daar ook te goed doen aan heerlijke poffertjes.

 

We kijken terug op een zeer gezellig schoolfeest.

 

>> klik hier om naar het fotoalbum te gaan

Naar het overzicht