Fantastische opbrengst goeddoelacties

Geschreven op

Wat zijn er veel acties gevoerd de afgelopen tijd, te veel bijna om op te noemen. Allemaal voor de kinderen van de Lwengo Kids Foundation. Er zijn gesponsorde activiteiten geweest waaronder een wandeling van de pont van Zeewolde naar Groevenbeek. Actiedagen met heel veel gezelligheid en lekker eten. En wat de te denken van de lesnachten die er zijn geweest. Bovendien heeft een groep collega’s deelgenomen aan de Pub Quiz die door de Lwengo Kids Foundation werd georganiseerd.

Wat hebben we met elkaar veel plezier gehad bij al die acties en activiteiten! Dat mag ook genoemd worden na zo’n lange tijd zonder activiteiten. Docenten, leerlingen, ouders, oma’s en opa’s, alles was weer actief om met elkaar geld bijeen te brengen voor ons goede doel; de Lwengo Kids Foundation.

 

Het totaalbedrag wat opgehaald is bedraagt maar liefst €41.000,00. Een fantastisch resultaat. Van dit bedrag kunnen 11 leerlingen naar school en uiteindelijk in Uganda een mooie toekomst opbouwen. Onze ambassadeurs overhandigen op 8 oktober de cheque aan de stichting tijdens hun 5-jarig jubileum. Ook in het schooljaar 2023-2024 zullen we weer actie gaan voeren voor deze stichting.

Als goeddoel-commissie zijn wij ontzettend dankbaar dat er zo’n groot bedrag is opgehaald voor Lwengo Kids!!

 

Bedankt allemaal voor jullie inzet.

 

 

 

Naar het overzicht