Afsluitavond Bètaklas

Geschreven op

Maandag 20 februari hebben we afscheid genomen van de leerlingen van de bètaklas. De bètaklas is een gezamenlijk project van basisscholen in de regio en Groevenbeek om de leerlingen die extra uitdaging nodig hebben deze uitdaging te bieden in de laatste twee jaren van de basisschool. Vanaf de voorjaarsvakantie 2022 hebben deze leerlingen uit groep 8 gewerkt aan verschillende modules, om zichzelf uit te dagen op het gebied van de bètavakken.

Tijdens de afsluitavond hebben de leerlingen in groepjes gepresenteerd aan ouders en zelfs enkele basisschooldocenten over wat zij dit jaar hebben geleerd. Een greep uit de onderwerpen die voorbij kwamen zijn: Wet van Bernoulli, legorobots, zouten, Antonio Gaudi en het systeembord.

Als afsluiter kreeg elke leerling een persoonlijk bewijs van deelname aan de bètaklas en een tas vol leuke Groevenbeek- en bètagadgets. We kijken terug op een leerzaam jaar en een leuke afsluitavond. We hopen alle leerlingen volgend jaar te mogen verwelkomen bij ons op Groevenbeek!

Naar het overzicht