Actiepakketten voor zorgmedewerkers St. Jansdal

Geschreven op

 

Maandagmiddag 28 juni hebben 3 leerlingen delicatessepakketten overhandigd aan teamleider longgeneeskunde Jan Willem Trouwborst en verpleegkundige Henriëtte Sielias van het St. Jansdal in Harderwijk.

In totaal hebben 45 leerlingen van economie & ondernemen leerjaar 3 gewerkt aan het maken van een delicatessepakket, om hiermee de zorgmedewerkers van het St. Jansdal een hart onder de riem te steken. Ze deden dit voor een praktijkgerichte opdracht rondom het fictieve bedrijf 'Smaeck', dat heerlijke delicatesseproducten aanbiedt zoals: nootjes, kaasjes, sapjes en chocolade. 
Het thema was: 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen'. We willen met deze opdracht de leerlingen bewust maken van hoe je iets kunt betekenen voor anderen. In dit geval voor mensen die de impact van corona als geen ander hebben gezien.
Alle leerlingen moesten een aantal opdrachten uitvoeren, zoals een adressenlijst van de zorginstellingen samenstellen, een uitnodiging maken, flyer ontwerpen, actiepakket samenstellen en inpakken en een persoonlijke kaart ontwerpen voor in het actiepakket. Ze hebben zo'n 8 weken gewerkt aan dit project en 30 pakketten samengesteld.
De pakketten gingen grotendeels naar de afdeling 2 oost, longgeneeskunde. Tot 3 weken geleden was dit de corona-afdeling. Vorig jaar is dit project ook uitgevoerd en toen zijn de pakketten uitgedeeld aan de Zorggroep Noordwest-Veluwe.

 

 

Naar het overzicht