Algemeen

Cricketteam tvwo naar landelijke finale!

Geschreven op

Afgelopen dinsdag zijn we met een selectie van 2e klas tweetalig leerlingen naar het regionale TTO Finales Cricket in Voorburg geweest. We hebben 1 wedstrijd verloren en 6 gewonnen. Daarmee zijn we 2° geworden van de 9 scholen die meededen. Lees meer »

Junior Docenten Groevenbeek 2023

Geschreven op

Constantijn, Eefke, Fenna, Julian, Lize en Rachel hebben op 23 mei het certificaat Junior Docent ontvangen. In de Opleiding tot Junior Docent, verzorgd door mevrouw Van den Berg en mevrouw Ruizendaal, zijn zij getraind in coachende vaardigheden, het werken met stappenplan... Lees meer »

Excursieweek havo & atheneum 4

Geschreven op

Wat doe je als je liever thuis slaapt tijdens de excursieweek, als je niet mee kunt op een andere excursie of als je niet zo ver weg wilt, maar toch een leuke week wilt? Juist, de home-excursieweek! Een dagje Efteling, zwemmen op de Eemhof, een heerlijke zelfgemaakte high... Lees meer »

Groevenbeek valt in de prijzen bij de Kangoeroewedstrijd

Geschreven op

Een tijd geleden heeft Groevenbeek meegedaan aan de Kangoeroewedstrijd, een reken- en wiskundewedstrijd. De uitslag van de Kangoeroewedstrijd is inmiddels bekend. De meeste leerlingen hebben inmiddels hun certificaat en prijsje gekregen. Lees meer »