Algemeen

"Halloooo! Wel wakker blijven!"

Geschreven op

Afgelopen week was er op de afdeling tvwo/ath/havo een lesnacht voor het goede doel Charis. De avond begon met het inschrijven van alle leerlingen. Daarna volgde de presentatie van de leerlingen die stichting Charis bezocht hebben in Roemenië. Lees meer »

Geld ophalen voor Charis

Geschreven op

Woensdag 14 maart was de eerste actiedag voor de Stichting Charis. Het goede doel dat Groevenbeek dit jaar ondersteunt. De afdeling tvwo/ath/havo beet de spits af. De leerlingen hadden een aantrekkelijk programma samengesteld met heel veel leuke en bijzondere activiteiten. Lees meer »

Ai, dat is dus best lastig

Geschreven op

De leerlingen van leerjaar 2 vmbo zijn woensdag 14 maart op 'Bedrijvenroute' geweest. Aan het eind van leerjaar 2 kiezen de leerlingen van het vmbo een sector of afdeling. In de mentorlessen wordt hier veel aandacht aan besteed. Lees meer »

AH-12 wint cheque van € 100,-

Geschreven op

De winter maakt langzaam plaats voor de lente en de warme truien kunnen straks opgeborgen worden. De leerlingen van AH12 hebben afgelopen week de hoofdprijs ontvangen: een cheque t.w.v. €100,- voor hun winnende foto tijdens de warme truiendag actie, die in februari plaa... Lees meer »