Algemeen

LO-2 leerlingen nemen spierpijn voor lief

Geschreven op

Afgelopen weken hebben de derde klassen LO2 meegedaan aan een bootcamp. Bernard Kelderman van Woodtraining heeft alle klassen meegenomen naar de Ermelosche heide om ze kennis te laten maken met deze tak van sport. Lees meer »

Masterchefs in tvwo-1

Geschreven op

Wie het programma Masterchef kent, weet dat de deelnemers allerlei culinaire gerechten bereiden om de jury omver te blazen. De leerlingen van Tvwo-1 hebben zich deze week ingezet als masterchefs. Ze hebben een land gekozen waar Engels de spreektaal is en hebben zich verdi... Lees meer »

Groep 8 bezoekt Groevenbeek

Geschreven op

De afgelopen week hebben de leerlingen van groep 8 een bezoek gebracht aan Groevenbeek Ermelo en Putten. De leerlingen kregen 3 verschillende lessen aangeboden en konden zo even 'in de huid' van een brugklasser kruipen. Het programma was zeer gevarieerd. Lees meer »

Verrassing voor bewoners Vijverhof Ermelo

Geschreven op

Deze week zijn de leerlingen van klas K35 bezig geweest met het maken van een verrassingsdoos voor de bewoners van De Vijverhof in Ermelo. De Vijverhof is een woon- en zorgcentrum voor ouderen. In de verrassingsdoos zaten allemaal lekkere dingetjes zoals een stukje appelp... Lees meer »