Algemeen

Fietscontrole voor brugklassers

Geschreven op

De dagen worden korter en er moet weer in het donker worden gefietst. Dat betekent dat de jaarlijkse fietscontrole weer voor de deur staat. In de week van 25 september worden alle brugklassers gevraagd hun fiets naar de fietsenwerkplaats (Groevenbike) te brengen. Lees meer »

Groevenbeek Putten bezoekt basisscholen

Geschreven op

Wekelijks bezoekt een delegatie van Groevenbeek Putten een basisschool in de regio. Dit bezoek is bedoeld om de relatie met de basisscholen te onderhouden en te verbeteren en het is bedoeld om de kinderen in groep 8 te laten ontdekken waar Groevenbeek Putten voor staat. Lees meer »

Let's party

Geschreven op

Donderdagavond was er voor de vmbo-leerlingen van leerjaar 1 en 2 een schoolfeest. Nu de eerste schoolweken achter de rug zijn en iedereen druk met school is, wordt het ook even tijd voor wat ontspanning. De ACCO had een DJ uitgenodigd die de aula vulde met muziek, een li... Lees meer »

Leerlingen ontvangenCambridge diploma

Geschreven op

Afgelopen week was het feest op de werkkamer van directielid Brouwer. Elf leerlingen mochten het Cambridge-diploma in ontvangst nemen. Een bewijs dat de leerlingen het Engels op hoog niveau in lezen, schrijven en luisten beheersen. Goed gedaan, van harte gefeliciteerd Lees meer »