Algemeen

Veel keuze bij "Groevenbeek-dagen'

Geschreven op

Voor de leerlingen van het vmbo Ermelo werden deze week weer de 'Groevenbeek-dagen' georganiseerd. Het betreft een keuzeprogramma met een grote diversiteit aan activiteiten waaruit de leerlingen kunnen kiezen. Lees meer »

Groevenbeek officieel partner van het Goethe-Institut

Geschreven op

Leerlingen die naast hun reguliere lessen Duits zich nog beter willen ontwikkelen in de Duitse taal en cultuur, kunnen op Groevenbeek op verschillende niveaus Goethe-certificaten halen. Gisteren kreeg onze docent Duits mw. Lees meer »

Spanning, mysteries en cliffhangers....

Geschreven op

Tijdens de tweede Groevenweek van dit schooljaar kregen de brugklassen van de afdeling atheneum/havo bezoek van schrijfster Cis Meijer. Zij schrijft jeugdthrillers voor kinderen van 9-12 jaar, de Team 3-boeken en spannende Young Adult boeken voor oudere kinderen. Lees meer »

Marit en Isa winnen voorleeswedstrijd

Geschreven op

De brugklassen van de afdeling atheneum/havo hebben meegedaan aan de landelijke Read2Me! voorleeswedstrijd voor brugklassers. Tijdens de lessen Nederlands is er een klassenwinnaar gekozen. Vandaag streden de klassenwinnaars tegen elkaar en hebben we uiteindelijk 2 voorlee... Lees meer »