Algemeen

'Leren doen we samen' krijgt internationaal tintje

Geschreven op

Deze week bezochten de schoolleiders, leerlingbegeleiders en docenten van de middelbare scholen uit La RĂ©union en Huntly onze school. Dit bezoek kwam tot stand dankzij het internationale platform Erasmus+ waar Groevenbeek in participeert. Lees meer »

De examens zijn begonnen

Geschreven op

De eindexamenkandidaten zijn deze week begonnen aan het centraal eindexamen. Een spannende periode voor zowel de leerlingen, hun ouders/verzorgers als de docenten. Met name deze generatie heeft het de afgelopen jaren best zwaar gehad door alle coronamaatregel, lockdowns,... Lees meer »

Op zaterdag naar school ???

Geschreven op

Ja, inderdaad. Veel leerlingen van havo-5 en vwo-6 waren zaterdag 23 april naar school gekomen. En dan is ook de meivakantie nog eens begonnen. Groevenbeek organiseert extra examentrainingen voor de eindexamenkandidaten. Lees meer »

Laatste lesdag examenklassen atheneum/havo

Geschreven op

Vandaag was het feest op Groevenbeek! De examenklassen van atheneum/havo vierden eindelijk hun laatste lesdag. De dag begon met een gezellig feest op het schoolplein. Veel leerlingen waren verkleed, er was muziek en de leerlingen hadden voor ludieke acties gezorgd, waaron... Lees meer »