Algemeen

Candlelight muziekavond

Geschreven op

Dinsdag 14 november vond in de grote aula van atheneum/havo de jaarlijkse Candlelight muziekavond plaats. Met maar liefst 24 acts en een grote aula vol publiek was het een groot succes! Het was een heel gevarieerd programma: Lees meer »

Terugblik op de reis naar China

Geschreven op

Van 7 oktober tot en met 18 oktober zijn 18 leerlingen uit klas 4, 5 en 6 samen met 5 collega’s op reis geweest naar China. De reis bestond uit vier dagen Beijing gecombineerd met zes dagen een bezoek aan onze partnerschool No. 1 Middle School in Chongqing. I Lees meer »

Themaklas kunst gaat out of the box

Geschreven op

In de week voor de herfstvakantie zijn de leerlingen van de themaklas kunst 1, 2 en 3 lekker out of the box bezig geweest met heel afwisselende activiteiten. De brugklassers werden een ochtend lang uitgedaagd in een dansworkshop met professionele dansdocenten. Lees meer »

Romaanse Kerken, Atlantische Golven en Churros con Chocolate

Geschreven op

Van 19 tot en met 26 september 2023 bezochten leerlingen van A5 en H5 met Spaans in hun pakket het IES Real Instituto de Jovellanos in Gijón aan de Spaanse kust van de Golf van Biskaje in de regio Asturië. De leerlingen logeerden bij hun Spaanse uitwisselingspartners die... Lees meer »