Algemeen

Feestelijke diploma-uitreikingen

Geschreven op

De week van 12 tot 16 juli stond in het teken van de diploma-uitreikingen. Voor de leerlingen een feestelijke afsluiting van een bijzonder en voor velen ook best wel pittig jaar. Van de leerlingen werd veel flexibiliteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen gevraagd. Lees meer »

Herzlichen Glückwunsch zum Goethe-Zertifikat

Geschreven op

Wij zijn erg trots op deze kanjers. Net voor de vakantie konden wij eindelijk nog de welverdiende Goethe-Zertifikate uitreiken. Dit jaar hebben wij onder het genot van “Kaffee und Kuchen” er zelfs twee keer een feestje van gemaakt. Een Lees meer »

Spellen voor de voedselbank

Geschreven op

Vandaag heeft de wiskundesectie van Groevenbeek AH spellen gedoneerd aan de voedselbank. Eén van onze doelen is om leerlingen te vormen die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers. Lees meer »

Leerlingen afdeling Groen ontwerpen tuinen

Geschreven op

Afgelopen weken hebben de leerlingen van de afdeling Groen (klas KB33) weer een mooie prestatie geleverd. Doel was om een tuin te ontwerpen op papier en deze te realiseren in de tuin bij de afdeling Groen. Leuke bijkomstigheid, er was een wedstrijd aan gekoppeld: Lees meer »